Torsdag

2012-03-01 kl. 11:02:37 Skrivet i:
Vardagen | Kommentarer (0)

Igår var jag på jakt efter ett amningslinne att sova i och jag hittade ett på Lindex som fick följa med hem. Bara det att när jag smått överlyckligt skulle ta på mig det inför natten och var så glad för att jag äntligen för första gången på månader skulle få sova utan en obekväm amningsbh på mig, så ser jag att stöldlarmet sitter kvar på. Fast inte ett sånt där som piper utan ett som läcker ut färg om man försöker ta loss det själv. Men, desperat som jag var efter en bekväm natt så hjälpte Alex mig att få loss det ändå. Det var ju ändå ett svart linne så någon eventuell fläck syns inte. Däremot blev det små hål efter larmet, så nu ser jag ut som en snattare men sov bekvämt gjorde jag iaf ;-)

För övrigt var jag också på efterkontroll för havandeskapsförgiftningen igår. Det gick väl sådär kan man väl säga. Högt blodtryck, läcker fortfarande protein, har antagligen urinvägsinfektion och fick köpa medicin för 260 spänn. Sen tillkommer väl penicillin (igen) om några dagar. Remitterad till vårdcentralen blev jag för blodtrycket också och idag ska jag in och lämna nytt prov som ska iväg på odling. Nåja, Ellie är iaf fri från sjukvården numera. Jag verkar få hänga kvar ett tag till.

Hej jag heter Lina och här får ni läsa om mitt glamourösa liv som nybliven tvåbarnsmamma ;-)

Nåja. Nu ska jag göra mig och lillan som ligger och snusar gott i sin vagn i ordning för en promenad, och så ska vi gå inom och lämna provet på specialistmödravården också. Tur att vi bor nära lasarettet iaf nu när vi har fått stamkundsmedlemskap ;-)



Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.



Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback