Tacka nej

2011-07-25 kl. 22:43:35 Skrivet i: Vardagen | Kommentarer (0)

Varit och kollat på ännu en lägenhet idag. Tror att vi har rätt stor chans att få den, men den var så skabbig och dåligt planerad så det blir faktiskt att tacka nej till den. Dyr var den också, så att fixa till den för några hundralappar extra i månaden på hyran plus att elen inte var inräknad funkar liksom inte heller... Nej, tyvärr så är det bara att vänta och hoppas på att någon annan braig lägenhet dyker upp som ingen annan vill ha (haha).

Imorgon ska jag på sjukhusbesök nr 2, för att ta om ett prov som inte visade så bra idag... Så nu håller vi alla tummar och tår för att det ska vara bättre imorgon. Annars blir det fler provtagningar och kanske inte så roliga resultat. Nej, jag vill faktiskt inte ens tänka i de banorna. Nu kan väl allt bara få gå bra...

3 år

2011-07-24 kl. 08:57:54 Skrivet i: Fabian ♥ | Kommentarer (0)

Godmorgon!

Igår fyllde min älskade lilleman 3 år, tänk att han är så stor redan! Tiden går fort men samtidigt så känns det som man haft honom hos sig hela livet, vad gjorde man innan han kom, egentligen?

Kalas var det iaf som stod på schemat igår. Stressat hade jag gjort så det räckte och blev över, så när vi väl satt ner och skulle äta tårta så fick jag knappt i mig något alls, haha. Men lilleman var nöjd med både kalaset och alla presenter och det är huvudsaken!

På kvällen åkte vi och åt på China med Irina, Tobbe och Alexander. Åh så gott det var :) Men lilleman skulle minsann inte ha någon kina-mat utan han valde köttbullar ;) haha.



Här är det dags att fixa till Barbapapa-tårtan och Fabian smakar på Ahlgrens bilar-fluffet :)


Öppnar paket


Blåst ut ljusen


Tårtorna och alla kakor..


Lilleman äter tårta :)


Tar det lugnt efter kalaset :)



Läggdags, läser sina nya Barbapapaböcker :)


Nyss, ser på Mamma Mu :)

Suck

2011-07-18 kl. 15:33:09 Skrivet i: Vardagen | Kommentarer (0)

Nu är jag snart tillbaka på riktigt :) Men tills dess tänkte jag slänga in ett inlägg lite snabbt... För att jag är så jäkla irriterad på hur jävla svårt det ska vara att få en lägenhet nu helt plötsligt.

Som jag säkert nämt några gånger här i bloggen har vi hemska grannar och nu vill vi bara ifrån dem. Så vi söker lägenheter för fullt, med ett enda krav och det är att den ska ha trädgård för det saknar vi också här. En enda lägenhet har vi fått erbjudande på men då fortfarande haft några före oss i kön, som nu har tackat ja så det blir ingen lägenhet nu heller. SUCK.

Lägger hoppet på en 4:a där vi dock också har några före oss i kön... Det känns omöjligt det här, SNÄLLA GE OSS EN NY LÄGENHET SNART! Men man är väl lite bortskämd, de andra två gångerna vi sökt lägenheter här har vi nämligen fått en nästan direkt. Men när det gäller 3:or och 4:or på markplan verkar det vara omöjligt helt plötsligt.

Nåja, förhoppningsvis får vi en lägenhet att flytta in i höst/början av vintern iaf.

Som sagt, jag är snart tillbaka på bloggen på riktigt :) Håll utkik!