Praktik, cirkus, sjukdom och tanddoktorn.

2011-05-19 kl. 08:06:18 Skrivet i: Fabian ♥ | Kommentarer (0)

Tiden att blogga har varit lika med noll den sista tiden. Praktiken på Lindex är rolig men jag är hemma halv sex eller halv sju varje dag, och det är lite jobbigt måste jag säga. Är ju van vid att få betydligt mycket mer tid med min plutt. Denna veckan har jag dock varit hemma nästan hela... I måndags var jag där men sen har jag blivit sjuk. Hoppas på att jag kan åka dit imorgon, för då är min första "tidiga" dag (slutar kl. 16) så då är det iaf inte lika många timmar.

I vilket fall som helst så var vi på Cirkus Brazil Jack i måndags kväll. Fabian älskade det! Framförallt clownerna som sprang runt och kastade vatten på varandra, halkade osv. Han har ju lite skadegladshumor den där pojken :) haha. Hästen som gick och la sig i sängen, drog täcket över sig och sov tyckte han också om. Dock inte eldsprutandet på slutet, då blev han rädd, höll för ögonen och vände sig om och kramade mig...

Och igår var han på sitt första tandläkarbesök. Självklart blir jag sjuk och missar det... Tycker det är så roligt med alla dessa förstagångs-saker. Men Alex tog honom dit och det hade gått hur bra som helst. Vi hade pratat hela morgonen om hur man ska göra när "tanddoktorn" vill titta på tänderna (säga aaaaah) och det hade han gjort och skött sig helt exemplariskt :) Sen fick han en ny tandborste med Nalle Puh på och en liten leksaksbil. Skönt, att det gick så himla bra. Vill inte att han ska tro att tandläkare = hemskt som de allra flesta gjorde när man själv var liten. Ja och förresten, allt såg bra ut med tänderna också, haha. Ingen karies eller hål.

Nu ska jag snart ringa Lindex och säga att jag blir hemma idag också. Chefen börjar 08.10 så just nu väntar jag bara och tänkte passa på att uppdatera här lite :)


Fabian

2011-05-06 kl. 20:12:21 Skrivet i: Fabian ♥ | Kommentarer (0)

Vilken rolig tid Fabian har kommit in i nu. Det är så roligt att kunna ha riktiga diskussioner med honom nu när han har kommit igång med talet. Och han kan kläcka ur sig riktigt roliga saker flera gånger om dagen :) Idag frågade jag honom om vi skulle åka till Willy's eller Maxi, "åka maski" sa han :) Och sen sa han "Wiggo, låt Betty va!" när han höll på att busa med henne, haha. Vi har sagt det åt Wiggo ofta nu på slutet när Betty har löpt och varit trött, så det är där han har fått det ifrån :)

Här om dagen hittade jag honom med Wiggo på golvet, då låg Wiggo på rygg och Fabian torkade honom med papper och sa "jag tar bort kissen", haha.

Och igår, när jag hämtade honom på dagis och vi hade sagt hejdå till fröknarna och skulle gå och klä på honom, så frågade jag om han ville åka och leka hos Anton. "Jaaaa" sa han och sprang allt vad han kunde tillbaka till fröknarna och berättade att han skulle åka och leka med Anton (som ju går på samma avdelning men hade varit ledig).

På tal om Anton så ska vi åka med dem till Rättviks marknad imorgon och åka lite karuseller :) Ska bli riktigt mysigt! Nu däremot ska jag tvätta och sen fortsätta slappa i soffan. Är hockeyänka ikväll ;)

Jag har världens finaste familj ♥
Uppd: Förresten! Jag fick praktikplatsen jag pratade om igår! På Lindex, börjar på måndag kl 11 :)

Torsdag

2011-05-05 kl. 13:11:06 Skrivet i: Vardagen | Kommentarer (0)

Nu var det länge sedan jag skrev, IGEN. Nåväl. Idag har jag varit på möte hos en jobbcoach, och planen var att jag skulle gå runt och fråga efter praktikplats i olika butiker. Och det verkar ha nappat på första försöket, butikschefen skulle höra av sig imorgon men lät positiv så jag lät faktiskt bli att fråga på fler ställen. Känns himla dumt att behöva tacka nej till någon om jag skulle få ja på flera ställen. Så i värsta fall får jag ta mig ut och fråga imorgon igen. Det är ett ställe jag jätte gärna vill vara på också, mer om det när jag vet mer :)

Nu har jag nyss kommit hem för att svira om till lite svalare kläder, äntligen börjar det bli varmt ute igen :) Vi fick ju snö här för någon dag sedan, då ville jag bara gömma mig under täcket igen. Men som tur var så smälte allt bort snabbt igen (under tiden jag pratade med mamsen i telen i 3 timmar så försvann det, haha). Iaf så ska jag snart hämta lilleman och så ska vi åka och leka med Olivia och Anton (som är en dagiskompis till Fabian) :)