Besök på dagis.

2010-12-30 kl. 15:17:18 Skrivet i: Fabian ♥ | Kommentarer (0)

Idag har vi varit på andra sidan "stan" och hälsat på på Fabians nya dagis. Ja, han ska alltså inte byta dagis utan det är hela dagiset som byter lokaler. Nu hamnar han precis där vi bodde innan, typiskt eller hur :) Bussen dit tar ungefär en timme pga alla omvägar, SKOJ! Nej, så nu ska det där jäkla körkortet tas så snabbt som möjligt. Med bil tar det nämligen inte mycket mer än 10 min beroende på trafik.

Iaf så verkade Fabian stormtrivas även på nya dagiset. Men jag måste säga att det känns lite sorgligt att säga hejdå till det gamla. Det var så litet och mysigt. Men huvudsaken är ju att det är samma barngrupp och personal, för både han och vi trivs hur bra som helst med dem. Det hade inte kunnat bli bättre!

Nu ska jag skriva en inköpslista och sen se om jag kan få liv i A som somnat på soffan, haha. Dags att åka och handla lite gott till nyår och annat nödvändigt :) Sen måste jag boka en tvätt-tid också, ligger en bra bit efter med tvätten nu efter att jag varit sjuk och inte orkat.

Hörs senare!

Piggelin

2010-12-28 kl. 15:02:43 Skrivet i: Vardagen | Kommentarer (1)

För någon vecka sedan hade vi magsjukan på besök här hemma och nu har jag fått ont i halsen och mår allmänt inte bra. Kan man inte bara få vara frisk ett tag? Hoppas att det stannar som det är nu bara, så det inte blir värre.

Igår blev det iaf en sväng inom Jysk och stan och vi fick med oss en del grejer hem, mest till lilleman som vanligt :) På Jysk blev det förvarings"korgar" i plast, sänglådor (som dock var lite för höga så måste byta dem) och ett sängbord till honom. Och till oss blev det en korg till vardagsrummet som jag tänkte ha filtar i, och en badrumsmatta. Och värmeljus, för det går det åt en hel del av här hemma nu under vintern :)

På stan blev det lite kläder åt lilleman, en t-shirt valde han själv - det var ju Musse på så den vägrade han släppa :) Musse är stora favoriten just nu. Sen blev det iaf leggings åt mig och ullstrumpor åt A.

Idag har inte många knop blivit gjorda, jag och lilleman har bara tittat på tv hela dagen. Man får ju lite dåligt samvete men vad ska man göra när man inte mår bra. Förhoppningsvis mår jag bra imorgon så att vi kan gå ut och åka pulka om det inte är för kallt :) Vi var ute häromdagen när det var -20 ungefär och det gick verkligen inte, snön blir ju som pulver och man får snömoln efter snömoln över sig när man åker. Så då ville tom lilleman hem, och då är det illa minsann.

Nej, nu ska jag försöka roa lilleman. Lägga pussel eller köra med bilbanan kanske :)

Nytt.

2010-12-27 kl. 13:03:40 Skrivet i: Vardagen | Kommentarer (0)

Hej på er!

Nu har jag (som ni ser) startat en ny blogg och här ska det förhoppningsvis uppdateras ofta :)

Fast just nu hinner jag inte, har suttit här alldeles för länge redan och fixat med designen, som för övrigt får se ut såhär tills jag har skaffat en nyare version av Photoshop. Nu ska iaf jag och lilleman duscha och göra oss i ordning för en vända ner på stan och förhoppningsvis fynda lite på mellandagsrean. Sen blir det en sväng inom Jysk också när A har kommit hem från Borlänge, behöver nämligen köpa förvaring åt alla leksaker som lilleman fått i julklapp. Just nu får en hel del av dem bo i vardagsrummet ;)

Hörs senare!