Sjuklig tisdag

2012-03-13 kl. 15:05:14 Skrivet i:
Vardagen | Kommentarer (0)


Hej från sjukstugan :-)

Ja, vi har börjat veckan med sjukstuga här hemma. Alex har varit förkyld och nu har jag och Fabian blivit smittade också med tillhörande feber. Lillan har klarat sig med lite snuva hittills och jag hoppas verkligen att det håller sig så. Sjuka bebisar är aldrig roligt, speciellt när de väger för lite för Alvedon. Fast nu är det faktiskt inte långt kvar innan hon nått den gränsen på 5 kilo, 4,6 kilo vägde hon nämligen i fredags... Det går fort! Och nu ligger hon på normalkurvan för en fullgången bebis :-) Så den där månaden tog hon igen snabbt minsann.

Lilleman är iaf bättre idag, igår hade han 40,5°c i feber... Tycker inte om när de där siffrorna över 40 dyker upp, men jag vet ju att han får så hög feber varje gång han blir sjuk så det är ju bara att vänja sig. Jag däremot är sämre idag och orken som vanligtvis inte är så stor är nere i botten.

Imorgon är det tänkt att jag ska på efterkontroll kl 9.30 också, får se hur det blir med det. Fabian lär ju dessutom vara hemma en dag till minst och att ta med sig en 3-åring på en efterkontroll känns väl halvbra ;-) Nä, det får nog bli att boka om den. Hoppas att vi är friska på torsdag iaf för då ska jag till vårdcentralen. Har blivit skickad vidare till en distriktsläkare från Specialist-MVC eftersom mitt blodtryck fortfarande inte är bra efter havandeskapsförgiftningen. Så det blir väl eventuellt en låg dos av medicin, men jag hoppas att jag slipper det.

Nej, nu måste jag faktiskt lägga mig igen. Huvudvärken från helvetet tror sig vara min bästa vän idag och är lite väl efterhängsen...



Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.



Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback