Nya hyllor till Fabian.

2012-08-10 kl. 22:41:31 Skrivet i: Vardagen | Kommentarer (0)

Nya hyllorna i Fabians rum. Vi kan ju låtsas att resten av rummet också ser såhär välstädat ut ;-) haha. En liten sortering hanns med idag, men de gamla hyllorna står fortfarande kvar med en hel del som måste gås igenom. De gamla hyllorna är dessutom höga hyllor med betydligt fler hyllplan, men det mesta fick ändå plats i de nya. Förutom rit och pysselgrejer, men det ska förhoppningsvis få plats i ett skrivbord istället inom det närmaste. Dags att byta ut det lilla bordet han har som han ändå aldrig sitter vid. Stora killen nu ju!

500 olästa

2012-08-09 kl. 21:07:46 Skrivet i: Vardagen | Kommentarer (0)

Ramla inte av stolen nu men, här kommer andra inlägget på två dagar! ;-)
 
Har nyss suttit och rensat bort en sisådär 500 olästa mail i inkorgen... inte en dag för sent! Har inte haft någon ork till något utöver det absolut nödvändigaste den senaste tiden alltså, datortid har det inte blivit mycket av till exempel. Och har det blivit någon så har det varit saker som att glo på facebook och bloggar, där jag inte behöver göra något själv. Och kanske kika in på mailen, men sen stänga ner lika snabbt igen pga röran där ;-) Men nu börjar jag äntligen få lite ork igen, trots att lillan fortfarande krånglar på nätterna så somnar hon åtminstonde tidigt på kvällen vilket innebär lite ensamtid för mig. Och det är välbehövligt vill jag lova, efter att ha haft ett litet plåster i 7 månader :-) Hon är fortfarande mammig, men inte lika snuttig längre och så länge hon är pigg och mätt så går det bra att vara ifrån mammas famn lite också ;-)
 
Så ja, nu kanske jag t.o.m (jag garderar mig med ett kanske...) kan komma igång med bloggen igen. Det vore kul, mest för att få ner livet på pränt. Det är ju så mycket man glömmer annars.
 
Imorgon har vi iaf planer på att åka till Jysk och köpa nya hyllor till Fabians rum, för pengar han har fått i födelsedagspresent. Sen lär det bli en rejäl sortering i hans rum innan de kommer in, så nog lär vi inte få tråkigt imorgon inte... haha.
 
Nu ska jag kika igenom bilderna från den senaste tiden och välja ut 100 st som ska framkallas, man får ju passa på när det är gratis hos FujiDirekt :-)

Onsdag

2012-08-08 kl. 11:09:19 Skrivet i: Vardagen | Kommentarer (0)

Ellie har hunnit bli 7 månader och Fabian har fyllt 4 år sedan sist jag skrev. Jag tror jag skriver det här i nästan varje inlägg som handlar om barnen, haha, men vad tiden går fort! Tänk att vår lilla lilla minitjej redan är 7 månader, och att det är 4 ÅR sedan Fabian föddes. Man minns ju knappt hur livet var innan det!
 
Sist jag skrev trodde jag också att det bara var en månad kvar innan badrummet skulle vara färdigrenoverat, men det kan man ju inte påstå hände. Det har nu gått ytterligare 2 veckor efter den månaden och nu har de nyss bara börjat, suck! Men, nu är det åtminstonde igång. Igår kom det en och spacklade taket, och det ska han göra en vända till idag också. Sen ska golvet gjutas, och mattorna in. Har små förhoppningar om att det ska börja likna ett badrum i slutet av veckan.
 
Idag har jag mixat en kycklingcurry med ris-rätt åt Ellie och ja... Det gick ju bättre än de vanliga smakportionerna iaf, men hon är en liten komplicerad dam den där Ellie :-) haha. Hon ÄLSKAR att smaka på vår mat, nästan vad det än är, men så fort det är hennes egen så är det blä, och vi ska inte tala om när hon får en liten BIT av något i munnen. Då fräser vi och sätter gärna i halsen också, hur liten biten än är. Majskrokar har dock börjat funka i mindre bitar. Några skedar gröt gick ner igår också. Och kanske en tesked sammanlagt med dagens försök med kycklingen. Har massor av sådant i frysen nu iaf, så hon får väl äta den där hon väl kommit igång med maten istället, när nu det blir. Idag ska jag göra pasta bolognese till middag och tänkte göra lite bebismat av det sidan om också, så får vi se om det blir en större hit. Hon har iaf älskat att få smaka lite köttfärssås på fingret av oss innan, så kanske kanske.
 
På tal om lilla damen så börjar det bli gnälligt nu, så nu blir det vila. Ska försöka skriva snart igen!