Dags att skriva

2012-04-17 kl. 21:40:31 Skrivet i: Ellie ♥ | Kommentarer (0)

En sak jag helt har glömt bort är att skriva sjukhusvistelse- och förlossningsberättelse. Dags att göra det medans det fortfarande finns någorlunda färskt i minnet, men mycket har redan försvunnit, förträngts kanske. Det var en otroligt tuff sak att gå igenom men så kom ju också vår lilla Ellie till världen och gör det till en av de bästa sakerna jag varit med om. Jag tycker det är jätte synd att jag inte orkade/hann skriva om det tidigare, då det hade blivit bra mycket mer detaljerat då. Men jag ska försöka iaf, har plockat fram journalen till min hjälp. Får se hur lång tid det tar innan jag blir klar :-)

Uppdatering kl 22:50: Har skrivit sedan jag skrev detta inlägget och har bara kommit till dag 4 på sjukhuset än så länge, det kommer bli en lååång berättelse. Lite jobbig rent psykiskt att skriva också, men det här ska ner på print. Nu orkar jag dock inte mer, det tar emot att sluta faktiskt men nu måste jag gå och lägga mig. Imorgon är det dags för föräldrargrupp efter dagislämning, har ingen lust egentligen men ska ge det en chans iaf så får vi se om vi fortsätter.

Kidsen ute

2012-04-17 kl. 09:07:24 Skrivet i: Vardagen | Kommentarer (0)



... i fredags, innan det här kom:


BLÄ!


Fabians rum

2012-04-17 kl. 08:59:48 Skrivet i: Inredning och pyssel | Kommentarer (0)

Igår hade vi en effektiv morgon här hemma. Fabians rum hade blivit så himla rörigt så vi städade och möblerade om, det blev mycket bättre och nu är det bara en rejäl sortering som behövs också. Sorterade bort en del för inte så länge sedan men det behövs mer.


Hade velat flytta spisen men nu har vi ju skruvat fast stången i väggen, när vi hade den lilla vita växasängen där... Tycker det ser lite upptryckt ut men äsch, det får vara så sålänge. Vet ju inte hur länge vi bor kvar här ändå så.

Livstecken!

2012-04-14 kl. 21:44:43 Skrivet i: Vardagen | Kommentarer (0)

Här ekar det tomt!

Anledningen till det har fem bokstäver, E L L I E, haha. Den senaste tiden har hon nämligen varit väldigt snuttig och jag har knappt hunnit med mig själv ens. Men nu, sedan i torsdags då vi köpte en nässug efter att ha fått testat Alexandras, så har hon varit en helt annan tjej! Jag har till och med fått äta i lugn och ro några gånger, sikken lyx ;-)

Nåväl. Sedan jag skrev sist har vi hunnit med en resa till Lund över påsken. Bilen krånglade både på vägen ner och upp som vanligt, påvägen ner var det oljelampan som lyste (som tur var inte förrän vi körde in på Lund-avfarten) så det blev ett oljebyte och lite annat. Sen på vägen hem fick vi punktering en timme hemifrån. Så det var bara att byta däck och se glad ut mitt ute i den kolsvarta skogen. Jag fick anstränga mig för att inte tänka på alla björnar, älgar och vargar som säkert ville äta upp oss, eller att lastbilen som stod på parkeringsfickan framför oss innehöll en mördare ;-) haha. Nej usch, det var inte så skoj men ganska snabbt avklarat och så fick vi köra resten av vägen hem på reservhjulet.

Men veckan i Lund var jätte mysig och som vanligt försvann tiden med ett swoosch. Denna gången kändes det faktiskt riktigt tufft att åka hem, att bo 70 mil ifrån familjen är inget roligt! Jobbigt brukar det ju vara men jag börjar känna en väldigt stor "hemlängtan" efter Skåne och familjen och det blir jobbigare och jobbigare fast att jag trivs jätte bra i Mora. Flytta ner Mora till Skåne så blir allt perfekt...

Nu hoppas jag iaf att jag ska få lite mer tid för att blogga i framtiden när lilltjejen har lugnat sig :-) Höres soon!


Bilresan neråt!


Fabian överlycklig när han hittat sitt påskägg och såpbubblor!